Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Dr. Fekete Károly
2019.10.28
A Navitel T757 tabletet kimondottan dedikált GPS navigáció céljából vásároltam. A kiszállítás zökkenő mentes és gyors volt. A készülék a szokásos Androidos alkalmazások mellett gyárilag regisztrált navigációs szoftvert is tartalmaz, melyet én iGo-ra cseréltem. Szerencsére a készülék beépített memóriája bőségesen elegendő a maximális telepítési változatok zökkenőmentes futtatásához is. Az applikáció gyorsan indul, egyedül a GPS modul "feléledésére" kell egy picit többet várni, Glonass bekapcsolása esetén tipikusan 30-90 másodpercet. A közepes teljesítőképességű, de négy magos SOC processzor miatt a képernyőfrissítés és mozgatás gördülékeny, az érintőképernyős adatbevitel reszponzív. A navigációs ablak 7"-os, a felbontás éles és részletes. Talán a magas natív képernyőfelbontás miatt is, de a megjelenő jelzések, feliratok, ikonok esetenként túlzottan aprók, valamint a maximális hangerő is kevés, főleg zajosabb városi környezetben.
A többi tablet applikáció a szokásos normál gyorsasággal fut. Jómagam külön beszereztem egy gyors, 64GB-os microSD-XC memóriabővítő kártyát, melyen az összes elektronikus könyvem, mp3 zeném, filmek, fotók és más fontos adatok is elférnek. Pár évre elegendő hely is maradt rajta ;)
A készülék ár/teljesítményét tekintve kiváló kompromisszum az alapkategóriás és a professzionális GPS egységek közötti sávban. És mellesleg tabletként is jól használható közepes-jó akkumulátor idővel.
Előnyök: Széles betekintési szöget lehetővé tevő, nagy felbontású kiváló minőségű IPS képernyő, sokfajta kommunikációs protokollt támogató modul, kiváló ár/teljesítmény mutató.
Hátrányok: Pici betűk és jelzések, alacsony maximális hangerő.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza