Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Autóillatosító

Nem mindegy, hogy milyen illat van a kocsiban!

Nem csak hosszú utaknál, de már rövid távokon sem mindegy, hogy milyen illat van a kocsiban utazás közben. Erre persze valószínűleg inkább a hölgyek érzékenyek, de a gyerekek is imádják ha valamilyen különleges illat lengi be a gépjármű belsejét. A nyári hőségben különösen jól jön még a klímás kocsikban is ha nem az emberi izzadság köde járja át a teret. Kisállattal rendszeresen együtt utazóknak pedig különösen javasolt egy jó minőségű autós illatosító beszerzése.

Még régebben mindenki a Wunder-Baum zöld fenyőfa formájú autósillatosítóját csüngette fel a visszapillantó tükörre, ma már számos más márka is gyárt minőségi illatosítókat, a legkülönfélébb típusokban. Azért a még mindig piacvezetőnek számító fenyőfa forma is többféle színben és illatban kapható. Választhatunk már új autó illatú fekete, kókuszos sárga vagy akár gleccser jellegű frissességet árasztó fehér fenyőfácskát is, de vannak csokis, vaníliás és levendulás változatok is.

Hódítanak a gyümölcsös és a különleges autósillatosítók

Még régebben minden autónak vanília jellegű illata volt, ma már egész különleges illatok közül is válogathatunk. Így a friss ruha illata mellett, luxus autó illatot és relaxáló illatvilágot is választhatunk. Egyre többen választanak azonban valamilyen édes vagy fanyar gyümölcs illatot. Népszerű például a 4cars prémium autósillatosítója amely mangós illatával az egzotikus hangulatot csempészi be az autónkba. A legolcsóbb, pár száz forintos autós illatosítók mellett azonban ma már különlegesebb változatok is léteznek ezer forint környékén és akár több ezer forintért is.

A zselés és parfümmel átitatott változatok igazi slágerei a luxus és prémium kategóriás járműveknek, hiszen illatjuk sokkal kifinomultabb és kivitelezési formájuk is sokkal elegánsabb társaiknál. A gyümölcsöket és a természetet kedvelő autósok előszeretettel választják a K2 VIVA autósillatosító citromos vagy óceán illatát, de az igazán ínyencek a VINOVE különböző változatai közül válogatnak exkluzív autó illatosító parfümöt.


4termék 14
4termék 14
Szűrés
Típus
Termék státusza