Üléshuzat

Mit rejt magában egy prémium kategóriás huzat?

A hagyományos és egyszerű megoldásokon túl az üléshuzatok esetében is találkozunk extra megoldásokkal, és prémium kategóriás termékekkel. Az autó kialakítása miatt néha egyedi megoldásokra van szükség, például sok kocsiban hátul osztható ülések vannak, vagy épp a légzsák helyzetét kell figyelembe vennünk. Ma már gyártanak transzporterekhez is huzatot, amelyekben alkalmasak oldallégzsák van. De persze nem csak a praktikum, hanem a kinézet is fontos. Ma már a bőr kinézetű huzattól a mintásig rengeteg variáció közül válogathatunk.

Persze ahogy nőnek az igények, úgy nő az ára is a termékeknek. A prémium kategóriába olasz dizájn szerint készített termékeket és minőségi anyagokat találunk, amik nem ráncolódnak, vagy a fejtámlánál tépőzáras megoldással vannak ellátva. Az anyaguk tartós, tisztítható, és olcsóbb társaikhoz képest jóval többet ideig fogjuk tudni használni, mai nem egy elhanyagolható szempont. Ezeket általában garnitúrában fogjuk megtalálni, önállóan egy-egy ülésre nem.


42termék
42termék

Miért hasznos az ülésvédő huzat?

Aki napi rendszerességgel használja az autóját, sok ül benne, és ez egy idő után meg fog látszani az ülésen is. Mindegy, hogy műbőr, bőr vagy szövet ülésről van szó, előbb-utóbb kikopik, koszos lesz vagy elszakad. Egy eredeti ülést újra kárpitoztatni, vagy akár csak javítani nagyon költséges, de ennek elkerülésére is van megoldás. Az üléshuzat nem egy új keletű dolog, és manapság már számos méretben, színben és anyagban is megtalálható, így kiválaszthatjuk az igényeinknek és stílusunknak legmegfelelőbbet.

Olcsótól a prémium kategóriáig, minden árfekvésben találhatunk huzatot. A legolcsóbbak a trikó üléshuzatok, melyek egy egyszerű mozdulattal fel lehet tenni. Semmilyen extrával nem rendelkeznek, de az ülést így is megvédik. Ha kicsit tovább megyünk, és már egy árkategóriával feljebb merészkedünk, már jóval praktikusabb darabokat találhatunk, melyek zsebet is tartalmaznak az üléshuzat hátlapján. Ezeket a huzatokat ülésenként, külön-külön is megvásárolhatjuk, de szettben is elérhetőek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 690 Ft - 47 770 Ft
Raktárban
Típus
Termék státusza