CARLSON Nyestriasztó, 500 ml

Carplus kedvezmények:

  • 24990 forint felett ingyenes a szállítás 
  • Fizess online bankkártyával vagy előre utalással és azonnali 4% kedvezményt kapsz rendelésedből
Nem vásárolható!
Részletek

Kiváló minőségű európai gyártmány.

A jármű elektromos kábeleinek hatékony védelme a nyestek ellen. Speciális, keserű növényi kivonatokból készül, amelyek védőfóliát képeznek a motortérben való alkalmazást követően. A keverék nem mérgező és emberek számára nem kelletlen szagú. A nyesteket távol tartja a járműből származó keserű íz kellemetlen tapasztalata. Segít megakadályozni az elektromos berendezések (kábelek, vezetékek, fékcsövek) megrágásából eredő sérüléseit. Időjárásálló, ellenáll a gyenge savaknak és bázisoknak. Más rágcsálók ellen is hatékony, például egerek, patkányok stb. A termék rendszeres használhata nemcsak gépjárműveknél, hanem akár padlásokon, pincékben is javasolt az elektromos kábelek védelme érdekében, a rágcsálókkal szemben.

Használat előtt rázza fel a flakont.
Permetezze a szert a kezelni kívánt felületre, hagyja részéradni, hogy megfelelő bevonat képzödjön. Az esetlegesen csöpögő fölösleges maradékot törölje csak le! Javasolt a kerekek mögé, fölé is fújni a motortér felé, de a féktárcsákat és a fékpofákat ne permetezze! Elektromos alkatrészek és berendezések belsejébe semmiképp ne fújjon.

Ammennyiben lehet, kerülje a gyümölcs illatú szélvédőmosó folyadékok használatát, mivel ezek kifejezetten vonzók a nyestek számára! A jármű környékén található nyest ürülék is elárulja az állatok jelenlétét, ezek eltávolítása után ezt a területet is érdemes befújni.

A kiürült flakont helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe.

Megjegyzés:
Ne használja tűző napfényben vagy forró felületen!
Csak jól szellőző helyen dolgozzon! 
Védje a fagytól! 

Adatok
ean_code
8591522335050
Gyártó
Carlson
Cikkszám
CP-C33505
Tömeg
560 g/db
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek