Tisztítás

Nálunk minden megtalálható, ami az autótisztításhoz szükséges!

A Carplus büszke arra, hogy igen széles termékkínálattal várja vásárlóit, akik a visszajelzések alapján nagyon pozitívan nyilatkoztak a webáruházról. A bőséges autófelszerelés között megtalálhatóak újdonságok, csomagok, autós eszközök, személygépjárműhöz tartozó kiegészítők, szerszámok és különböző modern berendezések is. Az egyik közkedvelt kategória pedig egyértelműen az autók tisztításához kapcsolódó termékeket tartalmazza.

Nem is csoda, hiszen ki ne szeretné, hogy kocsija ragyogjon és kívül-belül tiszta legyen?! Erre szerencsére már számtalan eszköz létezik, amelyekkel fényes és szennyeződésmentes felületeket alakíthatunk ki. A kategória legnépszerűbb terméke a 4cars gyártó által készített teleszkópos kefe, amely gyorscsatlakozóval van ellátva és akár 330 cm hosszúra is kihúzható. A második legnépszerűbb termék a QUIXX fényszóró felújító és karceltávolító készlet, amellyel újjá varázsolhatjuk autónk külsejét. A népszerűség szerinti dobogó harmadik fokára szintén egy 4cars termék került, a 30 centiméteres, szilikonos vízlehúzó személyében.


 

Ezektől az autófelszerelésektől lesz igazán tiszta a kocsi!

A nagy sár, a megolvadt hó, a latyak és a por minden évszakban sötét foltokat képes hagyni a kocsikon. A különböző, nem kívánt sötétítő színezésekkel azonban nem mindig olyan egyszerű megküzdeni. Sokszor várjuk, hogy majd az eső megoldja a gondot, ám a rászáradt és olajos foltok nem tűnnek el, ha mi nem teszünk semmit. Éppen ezért érdemes beszerezni mikroszálas üvegtisztító kendőt, felnitisztító kefét és szivacsot, teleszkópos ablaktisztítót és mosókesztyűt is.

Az alapos autómosáshoz pedig csupán egy jó minőségű autósamponra, egy vödörre, egy slagra és persze megfelelő autótisztító eszközökre van szükségünk. Ilyen a 4cars Jumbo autómosó szivacsa, a 4cars Extra autómosó keféje, a 4cars szarvasbőr kendője, a NIGRIN vízlehúzója és a NIGRIN extra-nedszívó kendője is. Az autónkat kívül a K2 NUTA üvegtisztítóval, a NIGRIN Carnauba polírozó keményviasszal, belül pedig a K2 POLO műszerfalápóló spray-vel tudjuk igazán ragyogóvá varázsolni!

Szűrés
Ár
 (Ft)
490 Ft - 12 880 Ft
Típus
Termék státusza