Autolok 2000 kormányzár/kormánybilincs

Autolok kormányzárra 2 év garancia van, melyet a megőrzött számla ellenében érvényesítünk, ha ahhoz a termék 2 db kulcsát és a kulcs kódszámát tartalmazó kis fémlapocskát is rendelkezésünkre bocsátja.


Carplus kedvezmények:

  • 24990 forint felett ingyenes a szállítás 
  • Fizess online bankkártyával vagy előre utalással és azonnali 4% kedvezményt kapsz rendelésedből
Garancia
24 hónap
Nem vásárolható!
Részletek

Továbbra is tartja magát, sőt erősödik az a nézet, hogy igazi, megelőző védelmet az autótolvajok ellen csak azok a mechanikus autó-lopásgátlók nyújtanak, amelyeknek eltávolítása sok időt és kemény, izzadságos munkát igényelnek komoly szerszámozottság mellett – amelyek helyszínre vitele és használata igen feltűnést keltő, ezért növeli a lebukás veszélyét -. 

E kormányzár a mechanikus lopásgátlók hazai és külföldi tesztelésein évek óta a legjobb minősítéseket kapják.

Számos rangos külföldi minősítéssel (pl. TNO, TÜV, THATCHAM) rendelkeznek.

A titka ennek az, hogy néhány olyan fontos feltételt, amelyeket a tolvajok elleni biztonság megkövetel, együtt teljesítenek. 
Mik ezek a követelmények?

  • legalább 5 percig ( külföldi követelmény, Magyarországon 10 )  álljanak ellen a tolvaj támadásának ( a gyakorlatban 60 percen túl is ellenálltak);
  • az eltávolítást megkísérlő tolvaj munkája legyen feltűnő, igényeljen komoly szerszámozottságot, aminek a helyszínre vitele kényelmetlen és kockázatos;
  • az eltávolítással kapcsolatos munka legyen embert próbáló, fárasztó;
  • a védelmi eszköz legyen jól látható az autóban, ami hozzájárul az elrettentő hatás érvényesüléséhez.
  • műszakilag legyenek egyszerűek, használatuk megbízható és könnyű;
  • védjék a légzsákot;
  • autó csere esetén a régiről áttehetők legyenek az újra, ezért hosszútávú befektetésnek minősüljenek;
  • az autósok számára legyen elfogadható az áruk .

 

Az AUTOLOK kormányzárak maradéktalanul megfelelnek a fenti követelményeknek és ezzel egyedül állnak az autóvédelmi eszközök piacán.

 

Az AUTOLOK 2000 lehetetlenné teszi, hogy a kormány levételével vagy a kormány ív elvágásával távolítsák el és egyedülálló a LÉGZSÁK védelem területén is.

Keményen és kitartóan ellenáll minden erőszakos fizikai támadásnak. A tesztek által megkövetelt 5 ( nyugati országokban ) illetve 10 percen belül ( hazai követelmény ) nem lehet eltávolítani, de a gyakorlatban szerzett tapasztalatok igazolták , hogy legalább 60 percre van szükség leszedésükhöz műhelyben rendelkezésre álló felszereltség mellett.

Felhelyezésük és levételük gyors és egyszerű.

Nagy ellenálló képességük mellett egyedülálló az elrettentő hatásuk, ami óriási előny a beépített eszközökkel szemben, amelyek nem látszanak és a legtöbb autó típusnál védelmi képességük is korlátozottabb ( benyomott kuplunggal vontathatók).

Nem lebecsülendő a jó árfekvésük, ami fele vagy harmada egy beépített sebességváltózárénak és töredéke egy valamire való elektronikus eszközének, de az sem, hogy autó csere esetén nem kell megválni tőlük, hiszen átrakhatók az új autóra, és felesleges újra megvásárolni.

Adatok
Gyártó
Autolok
Cikkszám
sdfatl2000
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek