Autótakaró ponyva

Ezek az autótakaró ponyvák előnyei

Gondos karbantartással, megfelelő ápolással, és üzemen kívüli tárolásával tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy az autónk olyan legyen, mint új korában. Azok az autók, melyek óvva vannak az időjárási viszontagságok ellen nem csak esztétikailag mutatnak jobban, de ha idővel eladni szeretnénk, sokkal hamarabb meg fogják tőlünk vásárolni, illetve sokkal magasabb áron kínálhatjuk a használt piacon.

Vannak sajnos olyan élethelyzetek, amikor kénytelenek vagyunk szeretett autónkat az út szélén hagyni, így azonban nehéz fenntartani a jármű új állapotát.

Tökéletes megoldás lehet ilyen helyzetekre az autótakaró ponyva, melynek felhelyezése rendkívül egyszerű, és gyors, és a legzordabb időben is képes megvédeni az autónk fényezését. Fontos, hogy a ponyva belső fele ne legyen érdes, mert egy kis szél következtében így csúnya karcok keletkezhetnek a kocsinkon.

A ponyva előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetősége, akárhol, akármikor rá tudjuk tenni az autónkra, ezzel megvédjük azt a környezeti hatásoktól. A legjobb ha olyan ponyvát választunk, mely nem engedi az autó befülledését, hiszen gyárilag kialakított szellőzőkkel van ellátva. A legtöbb ponyván ma már találhatunk egy csatos hevedert, melynek köszönhetően elől és hátul is rögzíteni tudjuk a ponyvát az autóhoz. Nem csak a nagyobb esőzések, és zivatarok, de akár a jégeső, a hó, és a fagy ellen is védelmet nyújt!


19termék
19termék

Miért érdemes autóponyvát használnunk?

Az az ember, aki végre-valahára megvehette saját autóját, valószínűleg mindent megtesz annak érdekében, hogy óvja, és vigyázzon rá, amennyire csak lehet. Ez nem csak azért fontos, hogy szép, jó állapotú autóba üljünk bele minden nap, hanem azért, mert a jobban megvigyázott járművekre nagyobb a kereslet a használt piacon is, így ha az évek múltán meg szeretnénk válni az autónktól, valószínűleg sokkal könnyebb dolgunk lesz, mintha nem óvtuk volna azt a különböző külső hatásoktól. Lássuk be: Egy csúnyán összekarcolt, jég verte autót senki nem szeretne megvenni…

Így óvjuk meg autónkat az időjárás viszontagságai ellen

Vannak azonban olyan élethelyzetek is, mikor nehézséget jelenthet az az autó tulajdonosoknak, hogy teljesen újszerű állapotban tudja fenntartani az autóját. Azok a járművek amik ritkán vannak csak használva, és egyébként egy tiszta, fedett garázsban pihennek, valószínűleg sokkal szebb állapotban tarthatóak mint azok melyek minden nap használva vannak. Sajnos mégsem tudja megoldani az összes autós azt, hogy teljesen fedett garázsban tárolja az autóját, nekik pedig plusz eszközöket kell bevetni az időjárás viszontagságai ellen.

Valószínűleg senki nem hagyja szívesen autóját az utca szélén parkolva, de van az a helyzet, hogy nem tudja megoldani máshogy a parkolást. Bár egy fedett garázst talán semmi nem tud helyettesíteni, de egy jó minőségű ponyva segíthet nekünk abban hogy autónkat megvédjük a hótól, a jégtől, vagy éppen az erős napsugárzástól.

Egy jó ponyva a téli időszakban hatalmas segítség lehet számunkra, hiszen egy tapadásmentes rétegnek köszönhetően ezek a ponyvák egyáltalán nem tudnak ráfagyni az autóra, emellett mégis egy könnyű mozdulattal ráhelyezhető az autóra. Amire érdemes odafigyelni, hogy mindig tiszta és teljesen száraz autóra húzzuk rá a ponyvát, mely nem sáros, nem koszos, hiszen a szennyeződések a ponyva alatt össze tudják karcolni az autót, illetve ami még lényeges, hogy a ponyvákat fóliázott autón tilos használni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 490 Ft - 119 850 Ft
Raktárban
Típus
Termék státusza