NYEREMÉNYJÁTÉK! Nyerd vissza a rendelésed összegét. Részletek >>

Autós rendszerező

Autós tárolás okosan

Mindegy, hogy hosszabb vagy rövidebb utazásról van, vagy a mindennapi kocsikázásról, a jól megválasztott autós tárolók nemcsak praktikusak, de jó kiegészítő lehetnek az autónknak. Tárolásra elsősorban a csomagtartót használjuk, és bár vannak, akik csak legyintenek, hogy minek ide tároló, hiszen csak berakjuk a csomagokat, és kész is vagyunk, azért egy kis leleményességgel helyet és időt is spórolhatunk pakolás közben. Gondoljuk csak bele, hogy már eleve azok az eszközök is tárolást igényelnek, melyeket a vészhelyzetekre való felkészülés miatt teszünk az autóba.

Bár egyes daraboknak, mint a pótkerék vagy az elsősegélydoboz alapvetően már az autó tervezésénél helyet biztosítottak, de előfordul, hogy más eszközöket is beteszünk az autóba, biztos, ami biztos, ezeket pedig célszerű a lehető leginkább helytakarékosabban szállítani. Ehhez vásárolhatunk hálós autós rendezőt, kifejezetten csomagtartóba való tároló rendszereket, melyeket összecsukhatunk, és csak akkor vesszük elő őket, amikor valóban szükség is van rájuk. A heti nagy bevásárlásnál is megkönnyíthetjük a dolgunkat, ha biztosítjuk a megfelelő eszközökkel, hogy a szatyrok ne dőljenek fel.

Tárolás a csomagtartón túl

Tárolni azonban nemcsak a csomagtartóba tudunk. Az utastér is számos lehetőséget rejt magában, amit tárolásra is használhatunk. Egyrészt az első ülések háta egy kihasználatlan terület. Egyes autótípusokban már a gyártók felismerték ennek a helynek a kihasználatlanságát, és tárolókat alakítottak ki, de ahol ez nem történt meg, mi magunk is pótolhatjuk ezt a hiányosságot. Számos lehetőségünk van erre. Vásárolhatunk hálós-zsebes tárolót, melyben a gyerekek játékán át az utazás megkönnyítésére szolgáló kényelmi dolgokig bármit beletehetünk.

Az első ülések fejtámlájára azonban már tablet is rögzíthető. A gyerek családok részére a gyerekülések alá is tehető be zsebes tároló, melyben olyan kellékeket tehetünk, ami mindig jó, ha a gyerkőc keze ügyében van utazás közben, például zsebkendő, ital vagy nassolni való. A jól megválasztott tárolók nagyon hasznosak tudnak lenni hosszabb vagy rövidebb utazások során.


11termék111
11termék111
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 590 Ft - 7 490 Ft
Külső raktárban
Típus
Típus
Termék státusza