NYEREMÉNYJÁTÉK! Nyerd vissza a rendelésed összegét. Részletek >>

Autós kamera

Hasznos vagy teljesen felesleges kütyü a menetrögzítő kamera?

Bizonyára mindenki látott már olyan, interneten keringő videókból legalább egyet, amin valaki menetrögzítő kamerával készített felvételeket, vezetés közben. Sokan a mai napig, egy teljesen felesleges dolognak gondolják ezt az eszközt, ennek ellenére mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és ennek bizony meg van az oka is. Ezek a kamerák ugyanis bizonyos helyzetekben nagyon jól jöhetnek, ezért vásárolja meg saját használatra egyre több autós.

A világ számos pontján terjednek el a fedélzeti kamerák, amit használhatnak hétköznapi emberek vezetés során, taxisok, de jól jöhet még a rendőrök számára is. De vajon mit tudnak ezek a kamerák, és miért lehet érdemes kipróbálnunk őket?


3termék13
3termék13

Miért lehetnek hasznosak a menetrögzítő kamerák?

A menetrögzítő kamera jobban belegondolva, több ok miatt is igen hasznos lehet, az autósok számára. Ezzel az eszközzel például hatékonyan megakadályozhatjuk a parkolási baleseteket, és hasznos lehet a biztonsági csalások ellen is. A rögzített felvétel emellett akár egy objektív bizonyítékként is szolgálhat különböző autóbalesetek esetében. Jó megoldás lehet akár a felelőtlen, meggondolatlan sofőrökkel szemben is, illetve hasznos lehet az aggódó szülők, vagy éppen az autóvezető oktató személyek számára egyaránt.

Ezek a kamerák rendszerint nagyon könnyen felrögzíthetőek a gépjármű szélvédőjére, vagy éppen a műszerfalra. Rögzítés során csupán arra kell odafigyelnünk, hogy a kamera ne zavarjon bele a sofőr látóterébe. Ha menetrögzítő kamerát szeretnénk vásárolni, akkor érdemes lehet ellátogatni a carplus.hu weboldalra, ahol számtalan hasznos autós eszköz közül kedvünkre tudunk válogatni. Fedélzeti kamerák közül is találhatunk természetesen többfélét, így biztosan ki fogjuk tudni választani azt a típust, amelyre valójában szükségünk lehet. De többek között a webshop hatalmas kínálatában megtalálhatjuk az igen korszerűnek mondható okos visszapillantó tükröt is, melyről sok autós még csak nem is hallott, ám sorra kelti fel az emberek érdeklődését.

Szűrés
Ár
 (Ft)
6 700 Ft - 15 990 Ft
Külső raktárban
Típus
Termék státusza